Kan ik ervoor kiezen gegevens over mijn gebruik en gezondheid niet te delen in de myPhonak-app?

Deelname aan productverbetering door gebruiks- en gezondheidsgegevens in de app te delen is optioneel.

Beide soorten gegevens worden geanonimiseerd en zijn niet herleidbaar naar een gebruiker. Indien de gebruiker de app net heeft geïnstalleerd, wordt hem/haar gevraagd of hij/zij wil deelnemen na bevestiging van de privacyverklaring en de algemene voorwaarden. Na een update van de app worden zijn/haar voorkeuren onthouden, zodat hij/zij niet opnieuw de vraag krijgt. Gebruikers kunnen echter hun keuze met betrekking tot het delen van gegevens altijd in de app wijzigen.