Welke programma's kan ik gebruiken met de knop op mijn Phonak-hoortoestel?

Wat zijn de programma's onder de drukknop en hoe weet de gebruiker welke programma's beschikbaar zijn?

Afhankelijk van het gebruikte hoortoestel heeft de audicien mogelijk al vooraf ingesteld dat enkele programma's beschikbaar zijn via de drukknop op het hoortoestel. Bovendien is het laatst gebruikte aangepaste programma automatisch beschikbaar via de drukknop.
Bij Phonak Paradise en Lumity-hoortoestellen zijn maximaal 10 aangepaste programma's mogelijk. Bij de nieuwste versie van de myPhonak-app zijn maximaal 10 aangepaste programma's mogelijk.
Welke programma's die te zien zijn in het gedeelte Apparaten onder ‘HOORTOESTELPROGRAMMA'S’ zijn te activeren via de drukknop? Naast de beschikbare programma's staat een pictogram van een drukknop. Zonder de app te gebruiken, klikt u gewoon op de knop op het hoortoestel en zo bladert u door de beschikbare programma's.