Waarom zie ik mijn gezondheidsgegevens niet in de myPhonak-app?

De hoortoestellen worden de hele dag gedragen, maar er staan geen gegevens in de myPhonak-app

Om gezondheidsgegevens te zien in de app, moeten de hoortoestellen zijn verbonden met de app. Zorg ervoor dat Bluetooth® is ingeschakeld op de telefoon en dat de hoortoestellen met de telefoon zijn gekoppeld. Om de hoortoestellen te koppelen, drukt u op 'Apparaat koppelen' in het gedeelte Start en volgt u de instructies.

Om toegang te krijgen tot gezondheidsfuncties moet de gebruiker inloggen bij de app met een myPhonak-account. Ga naar de website van myPhonak om te bekijken welke gezondheidsfuncties door het hoortoestel worden ondersteund:
www.phonak.com/myphonak

Wanneer de hoortoestellen zijn verbonden en de gebruiker is ingelogd, maar nog steeds geen gezondheidsgegevens kan zien, open dan het gedeelte Profiel, ga naar "Health-voorkeuren" en kijk of het bijhouden van gezondheidsgegevens is ingeschakeld. Dit moet zijn ingeschakeld om gezondheidsgegevens te zien in myPhonak.