Hoe kan ik een Phonak-hoortoestel van een mobiel Android-apparaat ontkoppelen?

Mobiel Android-apparaat en Phonak-hoortoestel ontkoppelen

Volg de onderstaande stappen als u uw mobiele Android-apparaat niet meer wilt gebruiken met uw hoortoestellen:

A: U kunt uw Phonak- hoortoestellen als volgt ontkoppelen van uw mobiele Android-apparaat

1. Tik op het startscherm van de telefoon op het tabblad Applicaties onderaan het scherm.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Draadloze & netwerken.
  4. Tik op Bluetooth-instellingen.
  5. Er wordt een lijst met gekoppelde apparaten weergegeven. Houd de naam van uw Phona- hoortoestellen ingedrukt.
  6. Er wordt een pop-upmenu weergegeven. Tik op Ontkoppelen.

De koppeling is nu verwijderd van uw telefoon. De Phonak-hoortoestellen ontvangen geen inkomende telefoongesprekken meer van deze telefoon.

B: U kunt uw Phonak-hoortoestellen opnieuw koppelen aan uw mobiele Android-apparaat

1. Ga naar het startscherm van de Android-telefoon en tik op het pictogram Instellingen.
  2. Tik in het instellingenmenu op het pictogram Bluetooth.
  3. Tik op de schuifknop om Bluetooth in te schakelen.
  4. Open de batterijlade gedurende 5 seconden en sluit deze vervolgens weer of schakel de hoortoestellen uit en in indien u over oplaadbare Phonak-hoortoestellen beschikt.
  5. Op de Android-telefoon wordt nu het volgende bericht weergegeven Beschikbare apparaten.
  6. De naam van uw Phonak-hoortoestellen wordt weergegeven op het scherm met een telefoonpictogram ernaast. Tik erop om hem te selecteren.
  7. U hoort nu een verbindingstoon in het gekoppelde hoortoestel.

Uw Android-telefoon is nu verbonden met uw Phonak-hoortoestellen.