Is het verplicht twee-factor-authenticatie te gebruiken om toegang te krijgen tot mijn myPhonak-account?

Twee-factor-authenticatie met e-mail of mobiele telefoonnummer

Twee-factor-authenticatie (Multifactor-authenticatie) is niet verplicht maar wordt wel aangeraden omdat het een beveiligingsniveau toevoegt aan uw account.

Twee-factor-authenticatie is standaard uitgeschakeld en kan worden ingeschakeld als de gebruiker daar behoefte aan heeft. Het kan worden beheerd in het gedeelte Profiel->Persoonlijke gegevens van de myPhonak-app.

Twee-factor-authenticatie werkt alleen wanneer de gebruiker een account heeft met een vast wachtwoord.