Waarom zie ik drie hoortoestellen in de Bluetooth-lijst op mijn telefoon?

Drie hoortoestellen in de Bluetooth-lijst op telefoon

Phonak-hoortoestellen gebruiken verschillende versies van Bluetooth® voor de verbinding met mobiele apparaten:

• Bluetooth Classic, wat Hands Free Profile (HFP) bevat voor telefoongesprekken en de Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) voor media streamen.
  • Bluetooth Low Energy (LE) voor verbinding met de mobiele apps van Phonak.

Wanneer u uw Phonak-hoortoestellen koppelt met uw mobiele apparaat, zult u drie apparaten tegenkomen in het Bluetooth-menu: een die is verbonden via Bluetooth Classic voor het streamen van media en telefoongesprekken, en twee die zijn verbonden via Bluetooth LE speciaal het gebruik van de myPhonak-app.