Waarom geeft de myPhonak-app onjuiste waarden weer voor Stappen of Draagtijd?

De sectie Gezondheid toont waarden voor stappen of hartslag op de verkeerde momenten/'s nachts
myPhonak synchroniseert de gegevens en tijd met de hoortoestellen diverse keren gedurende de dag. Hoortoestellen zijn ontworpen om wanneer mogelijk energie te besparen. Daarom hebben ze de app nodig om tenminste een keer per dag te synchroniseren. Dit zou automatisch moeten gebeuren op de achtergrond, samen met de synchronisatie van de gegevens op app en apparaat. Als zich problemen voordoen, zorg er dan voor dat de Bluetooth®-instellingen en apptoestemmingen correct zijn ingesteld en Bluetooth niet uitstaat.
Als het probleem niet weggaat of als Bluetooth uitgeschakeld is, is een dagelijkse handmatige synchronisatie (het gezondheidsscherm naar beneden vegen) genoeg en zorgt ervoor dat gegevens juist vastgelegd worden.