Hoe verwijder ik een aangepast programma uit de myPhonak-app?

Stappen voor het verwijderen van een aangepast programma in myPhonak

Volg deze stappen om een aangepast programma te verwijderen in de app:
1. Ga in de app naar het gedeelte Apparaten
2. Ga naar ‘HOORTOESTELPROGRAMMA'S’
3. Selecteer bij ‘Gepersonaliseerde aanpassingen’ het aangepaste programma dat verwijderd moet worden
4. Verwijder het aangepaste programma door op ‘Programma wissen’ te drukken

Opmerking: De programma's die de audicien heeft ingesteld, kunnen niet worden verwijderd.