Hoe kan ik ongewenste tonen van Phonak-hoortoestellen bij gebruik van de TV Connector voorkomen?

Ongewenste tonen van Phonak-hoortoestellen bij gebruik van de TV Connector voorkomen
Als uw Phonak-hoortoestellen zijn geconfigureerd naar de fabrieksinstellingen, maken ze automatisch verbinding met de TV Connector wanneer ze zich binnen bereik bevinden en de geluidsbron is verbonden. Als uw audicien uw hoortoestellen heeft geconfigureerd op 'Handmatige activatie', hoort u eerst een toon in de hoortoestellen en dient u handmatig de streaming in te schakelen. Deze tonen zijn storend voor sommige gebruikers. In dit geval raden we aan om de TV Connector uit te schakelen met de AAN/UIT-knop aan de achterkant van het apparaat.