Heb ik in de myPhonak-app toegang tot mijn oude gezondheidsgegevens wanneer ik een nieuwe smartphone gebruik?

Nieuwe smartphone, toegang tot oude gegevens

Gezondheidsgegevens worden altijd gesynchroniseerd en opslagen in het myPhonak-account van de gebruiker (in de cloud) wanneer die is ingelogd. Als de gebruiker een nieuwe smartphone aanschaft, zijn de oude gezondheidsgegevens als het goed is zichtbaar zodra de nieuwe smartphone verbinding heeft gemaakt met internet en de gegevens zijn gesynchroniseerd.

Als de gebruiker is uitgelogd van zijn/haar account, worden de gezondheidsgegevens niet gesynchroniseerd met het myPhonak-account en zijn de gegevens voor deze periode niet zichtbaar in de app. Als de gebruiker uitlogt terwijl de gegevens worden gesynchroniseerd, gaan deze gegevens verloren.