Hoe werkt het kinderslot in de myPhonak Junior-app?

myPhonak Junior-app: ouderlijk toezicht
Deze functie van de myPhonak Junior-app beperkt de toegang tot de Remote Support- en Automatisch aan-functie voor oplaadbare hoortoestellen en Bluetooth-bandbreedteselectie voor telefoongesprekken. De functie voorkomt ook dat kleine kinderen per ongeluk de verbinding met hun hoortoestellen verbreken.
Het ouderlijk toezicht kan worden geactiveerd tijdens de eerste configuratie van de app of later in het app-menu. Om deze functie in te schakelen, moet u een pincode* aanmaken en een back-upvraag hebben.  Na het selecteren van de back-upvraag en het invoeren van het antwoord, kunt u het ouderlijk toezicht inschakelen.
Ouderlijk toezicht kan ook te allen tijde worden uitgeschakeld in het geval dat u deze functie niet nodig heeft.

*Deze pincode kan op elk gewenst moment worden gewijzigd of gereset door de ouder/verzorger