Hoe kan ik mijn Phonak-hoortoestellen koppelen aan de myPhonak Junior-app?

myPhonak Junior-app: koppeling aan compatibele hoortoestellen*
Om hoortoestellen met ingeschakelde Bluetooth te verbinden met de myPhonak Junior-app, volgt u onderstaande stappen:

1. Installeer de app op uw smartphone
2. Controleer of Bluetooth is ingeschakeld op uw smartphone
3. Start de hoortoestellen opnieuw op volgens de instructies in de app.
4. Tik op ‘Continue’ (Verder) om de hoortoestellen te zoeken.
5. De app begint dan naar de Phonak-hoortoestellen te zoeken. Zodra ze gevonden zijn, tikt u op ‘Select’ (Selecteren).
6. Wacht even tot de app is verbonden met elk hoortoestel en bevestig de actie voor elk hoortoestel in het dialoogvenster.
7. Na afloop van de koppeling tikt u op ‘Continue’ (Doorgaan) om naar het hoofdscherm van de app te gaan.

myPhonak Junior-app: compatibele hoortoestellen
**Op Android-apparaten moet u locatieservices inschakelen wanneer u toestellen met Bluetooth voor het eerst koppelt. Na de eerste configuratie kunt u de locatieservices weer inschakelen.