Waar is de gebruiksaanwijzing van de myPhonak-app te vinden?

Gebruiksaanwijzing myPhonak-app

Op www.phonak.com/myphonakapp staat de gebruiksaanwijzing voor de myPhonak-app.

Informatie over compatibiliteit
Om de myPhonak-app te kunnen gebruiken, moet u beschikken over Phonak-hoortoestellen met Bluetooth-functionaliteit. De myPhonak-app kan worden gebruikt op:
- Telefoons met Bluetooth® Low Energy (LE)-functionaliteit
- iPhones® met iOS® versie 15.0 of nieuwer
- Android™-apparaten die GMS-gecertificeerd (Google Mobile Services) zijn en Bluetooth® 4.2 en Android OS 8.0 of nieuwer ondersteunen

Ga met de Compatibility Checker na of de gebruiker een compatibele smartphone heeft: Compatibility Checker