Hoe herstel ik vooraf ingestelde programma's in de myPhonak-app?

Ik heb per abuis de vooraf ingestelde programma's verwijderd (Music, Restaurant, TV). Hoe kan ik ze terugkrijgen?

Als de vooraf ingestelde programma’s in de app zijn verwijderd, moet u naar uw audicien gaan om ze te laten herstellen.
Vraag uw audicien om enkele kleine wijzigingen aan de hoortoestellen voor rustige situaties, muziek en spraak in lawaai. Als het probleem aanhoudt, moet uw audicien de hoortoestellen resetten en de aanpassing opnieuw opslaan.

Als de aanpassing opnieuw naar uw hoortoestellen opgeslagen wordt, worden de fabrieksinstellingen teruggehaald; enigerlei aangepaste instellingen op basis van een van deze aanpassingen, gaan verloren.