Hoe wijzig ik de Bluetooth®-bandbreedte in de instellingen van de myPhonak-app?

De Bluetooth-bandbreedte aanpassen in de instellingen van de myPhonak-app
  1. Open de myPhonak-app
  2. Zorg ervoor dat de hoortoestellen gekoppeld zijn aan de myPhonak-app
  3. Klik op 'Apparaten'
  4. Ga naar 'Instellingen hoortoestel' en klik op 'Verbinding selecteren' voor Bluetooth-telefoongesprekken
  5. Selecteer Bluetooth-verbinding:
  • Normale geluidskwaliteit (vaste bandbreedte)
  • Verbeterde geluidskwaliteit (adaptieve bandbreedte)

LET OP: start de hoortoestel opnieuw op/schakel de hoortoestellen uit om de nieuwe instellingen te activeren.