Waarom bewaart de myPhonak-app mijn instellingen niet?

Wanneer ik verschillende volumeniveaus instel voor mijn hoortoestellen of wanneer ik het programma aanpas worden mijn instellingen vaak niet bewaard in de myPhonak-app.
  • Persoonlijke instellingen die niet worden opgeslagen als een aangepast programma zijn niet permanent waardoor ze verloren gaan bij elke wijziging van het luisterprogramma of wanneer de verbinding tussen de app en de hoortoestellen verbroken wordt.
  • Elke keer dat het geluid gestreamd wordt naar de hoortoestellen schakelt het actieve programma over naar het Bluetooth streamingprogramma. Na het streamen wordt het meest recent gebruikte luisterprogramma geactiveerd en gaan de aanpassingen die niet als aangepast programma zijn opgeslagen verloren.
  • Om het verliezen van uw persoonlijke aanpassingen aan het luisterprogramma tegen te gaan raden wij aan om ze op te slaan als een aangepast programma.

Let op, het is niet mogelijk om volume te splitsen en voor elk hoortoestel verschillende volumeniveaus op te slaan in de myPhonak-app. Verschillende volume-instellingen raken na elke streaming verloren, wanneer u het volume aanpast met de drukknop op het hoortoestel of wanneer de verbinding met de app wordt verbroken.