Wat is Tap Control in de myPhonak-app?

Waarvoor wordt de functie Tap Control gebruikt en hoe stel ik deze in de myPhonak-app in?

In de nieuwste appversie is tikbediening te vinden in het gedeelte Apparaten in myPhonak. De volgende elementen kunnen hiermee worden bediend:

• telefoongesprekken voor een stream accepteren/beëindigen
  • streamen pauzeren/hervatten vanaf een verbonden Bluetooth®-apparaat
  • toegang tot stemhulp van smartphone

Tap Control is alleen beschikbaar voor bepaalde hoortoestellen. Vraag uw audicien meer informatie over deze functies.

Daarnaast kan de gebruiker de gevoeligheid van de tikbediening aanpassen. Deze functie is alleen beschikbaar voor
bepaalde hoortoestelmodellen