Wat moet ik doen als mijn hoortoestellen van Phonak geen verbinding maken met een Mac-computer of -laptop?

Mijn hoortoestellen verbinden niet met een Mac-computer of laptop
Verander de Bluetooth-verbinding voor telefoongesprekken van een adaptieve naar een vaste bandbreedte. Dit kan in de instellingen van de myPhonak-app of door een audicien in de aanpassoftware.
BELANGRIJK: Start het hoortoestel opnieuw op om de nieuwe instellingen te activeren.