Wat betekent de melding 'Discrepantie opgelost' in de myPhonak-app?

Melding ‘Foutieve koppeling hersteld’

Hiermee wordt de gebruiker erop geattendeerd dat de hoortoestellen op het moment dat die verbinding maakten met de app, samen werden gesynchroniseerd en dat één hoortoestel andere programma-informatie had dan het andere hoortoestel. Deze pop-upmelding geeft niet aan dat er iets mis is met de hoortoestellen; u hoeft niets te doen en u kunt deze melding negeren.