Moet ik een account aanmaken om de myPhonak-app te gebruiken?

De myPhonak-app kan zonder account worden gebruikt. Er is echter wel een account nodig als u de Gezondheidsfuncties van de app wilt gebruiken.

Er moet een account worden aangemaakt om te profiteren van de functie voor de gezondheid bijhouden. Het account kan worden aangemaakt en beheerd in de myPhonak-app. Het aanmaken van een account is optioneel en het is niet nodig om toegang te krijgen tot functies die niet met Gezondheid te maken hebben.
Bovendien moet de gebruiker inloggen op de app met een myPhonak-account om gebruik te kunnen maken van de gezondheidsfuncties.

Met een account worden de gezondheidsgegevens van de gebruiker veilig opslagen in de cloud en kunnen deze worden overgezet naar andere apparaten. Gegevens gaan dus niet verloren wanneer het apparaat kwijt raakt of wordt vervangen.