Hoe kan ik eenvoudig via Bluetooth koppelen en de Phonak-hoortoestellen samen met mijn iPhone gebruiken?

Tips en hints om eenvoudige koppeling met iPhone en gebruik met mijn Phonak-hoortoestellen mogelijk te maken
  1. Zorg dat uw telefoon is bijgewerkt naar de laatste iOS-versie: Instellingen – Algemeen – Over – Versie.
  2. Als u uw telefoongesprek niet automatisch in de hoortoestellen hoort, wijzigt u de instellingen voor het sturen van audio op uw telefoon: Instellingen – Algemeen – Toegankelijkheid – Audiopad gesprekken – Schakelen naar Bluetooth-headset.
  3. Als u geluiden bij het aanraken van het toetsenbord in uw hoortoestel hoort, schakelt u hoorbare meldingen uit: Instellingen – Geluiden & Haptic Touch (iPhone 6s en later) of Geluiden. Scrol naar beneden en schakel geluiden bij het aanraken van het toetsenbord of bij schermvergrendeling uit. Kies de bel- of meldingstoon voor elke optie (sms, voicemail, e-mail, beltoon etc.) en wijzig elke meldingstoon handmatig van het huidige geselecteerde geluid naar 'Geen' of 'Trillen'.
  4. Sluit geopende apps: Druk op het startscherm tweemaal snel op de Home-knop (onderaan) en swipe naar links of rechts om de lijst met apps te bekijken. Scrol door de lijst met apps, houd de app ingedrukt en swipe omhoog van het scherm af.
  5. Sluit geopende apps (iPhone X en nieuwer): Swipe op het startscherm omhoog vanaf de onderkant van het scherm en pauzeer ongeveer in het midden van het scherm tot alle geopende apps verschijnen. Scrol door de lijst met apps, houd de app ingedrukt en tik daarna op het rode minteken.

Wanneer geen van de genoemde manieren helpen, dient u uw telefoon opnieuw op te starten en het opnieuw te proberen.