Hoe verbeter ik de kwaliteit van het volgen van gezondheidsgegevens in de myPhonak-app?

De kwaliteit van gezondheidsgegevens verbeteren
Probeer het volgende om de kwaliteit van het bijhouden van uw gezondheid en gezondheidsgegevens die worden weergegeven in de app te verbeteren (bijv. stappen, draagtijd en hartslag):
  • Zorg ervoor dat het bijhouden van gezondheidsgegevens altijd is geactiveerd in het gedeelte 'Health-voorkeuren' van uw profiel in de app.
  • Blijf altijd ingelogd in uw myPhonak-account om te verzekeren dat gezondheidsgegevens worden gesynchroniseerd.
  •  Activeer Bluetooth® op de telefoon om hoortoestellen te synchroniseren met de app.
  • Als u een iPhone®, gebruikt, moet u uw locatie delen met myPhonak om regelmatige gegevenssynchronisatie op de achtergrond in te schakelen (Sonova slaat de locatie-informatie van de gebruikers niet op en kan de informatie niet terughalen).
  • Draag uw hoortoestellen vaak.
  • Plaats de hoortoestellen in de oplader als u ze niet gebruikt. De oplader moet in het stopcontact gestoken worden.
  • Houd de telefoon dichtbij de hoortoestellen en open het gezondheidsgedeelte in myPhonak regelmatig.