Niet-oplaadbare hoortoestellen op Android koppelen aan myPhonak en dan verbinding maken

Open de myPhonak app en doorloop de volgende stappen om niet-oplaadbare hoortoestellen te koppelen en verbinding te maken:
1. Tik op 'Toestel koppelen' om te beginnen met koppelen.
2. Schakel Bluetooth® in om myPhonak toe te staan met de toestellen verbinding te maken.
3. Bij de eerste keer instellen van de app moet de locatieservice van de smartphone ingeschakeld zijn.
4. Om koppelen in te schakelen, start u de hoortoestellen opnieuw op door de batterijlade te openen en sluiten.
5. Tik op 'Doorgaan' om het koppelen te starten. De app begint te zoeken naar apparaten.
6. Er verschijnt 'Toestel gevonden' op het scherm van de app. Selecteer uw hoortoestel.  Het kan even duren om verbinding met het hoortoestel te maken.
7. Op het scherm van uw telefoon verschijnt voor elk hoortoestel een verzoek om via Bluetooth te koppelen. Tik op 'Koppelen'.
Het Bluetooth-koppelingsverzoek verschijnt mogelijk niet op de voorgrond van de app. In plaats daarvan is het verzoek mogelijk terug te vinden in de lijst met meldingen van de telefoon.
8. De hoortoestellen zijn nu aan de app gekoppeld. Tik op 'Doorgaan' om het proces af te ronden of selecteer 'Optionele instellingen' om te zien hoe u de hoortoestelbediening voor telefoongesprekken en streamen inschakelt.