Hoe voeg ik de widget myPhonak-app toe aan mijn Android-smartphone?

Het toevoegen van een widget op uw Android

Op Android-smartphones kunt u de myPhonak-widget toevoegen aan uw thuisscherm.

De methode kan afhankelijk van de fabrikant van het apparaat anders zijn, aangezien sommige van hen verschillende versies van Android gebruiken. Maar wat u ook voor apparaat heeft, u zou de volgende instructies moeten kunnen volgen:

1. Op het thuisscherm raakt u een leeg gebied aan en blijft u het aanraken totdat het scherm uitzoomt en er onderaan het scherm een aantal opties verschijnen.

1. Een van deze opties zou 'widget' moeten heten. Tik hierop.

1. U zult nu een aantal widgets zien die u worden aanbevolen op basis van de apps die u het meest gebruikt. Blijf door de lijst met widgets scrollen tot u de myPhonak-app ziet en tik erop om het te selecteren.
    Bij sommige telefoons kunt u in 'zoeken naar widget' zoeken op myPhonak, het kan zijn dat er verschillende visuele opties verschijnen voor de myPhonak-widget.

2. Houd de gekozen widget ingedrukt en plaatst het op het thuisscherm.