Hoeveel Bluetooth®-apparaten kan ik koppelen en verbinden met mijn Phonak-hoortoestel?

Het hoortoestel van Phonak kan met maximaal acht Bluetooth-apparaten worden gekoppeld. Er kunnen twee apparaten tegelijkertijd verbonden zijn.

U kunt maximaal acht Bluetooth-apparaten (bijv. smartphones) koppelen aan uw hoortoestel van Phonak, waarvan twee tegelijkertijd verbonden kunnen zijn.

Alleen met het hoortoestel van Marvel kunnen slechts twee ingeschakelde apparaten (bijv. smartphone) gekoppeld worden aan het hoortoestel, waarvan één apparaat verbonden kan zijn.

Volg deze stappen als u een nieuwe smartphone aan de Phonak-hoortoestellen wilt koppelen:

1.  Klik op 'Toestellen vergeten' op het apparaat dat momenteel is gekoppeld.
  2. Zorg dat de draadloze Bluetooth-technologie is ingeschakeld op het apparaat dat u wilt koppelen. Zoek naar Bluetooth-apparaten in het menu met verbindingsinstellingen.
  3. Schakel Bluetooth in op de hoortoestellen. Batterij: open de batterijlade, wacht 5 seconden en sluit de lade weer. Oplaadbaar: Schakel het hoortoestel uit en weer in met behulp van de drukknop.
  4. De hoortoestellen maken nu verbinding met het andere Bluetooth-apparaat.