Hoeveel apparaten met Bluetooth® (bijv. smartphones) kunnen worden verbonden met Phonak-hoortoestellen?

Hoeveel apparaten met Bluetooth (bijv. smartphones) kan de gebruiker verbinden met zijn/haar Phonak Marvel-, Paradise- of Lumity-hoortoestellen?

Bij Paradise-en Lumity-hoortoestellen kunnen er tot wel acht apparaten met Bluetooth worden gekoppeld aan de hoortoestellen.  Er kunnen twee apparaten tegelijkertijd worden verbonden.

Bij Marvel-hoortoestellen kunnen er maximaal twee apparaten met Bluetooth (bijv. smartphones) worden gekoppeld aan de hoortoestellen. Er kan slechts één apparaat tegelijkertijd worden verbonden.

Volg deze stappen als u een nieuwe smartphone aan de Phonak-hoortoestellen wilt koppelen:

1. Klik op 'Toestellen vergeten' op het apparaat dat momenteel is gekoppeld.
2. Zorg dat de draadloze Bluetooth-technologie is ingeschakeld op het apparaat dat u wilt koppelen. Zoek naar Bluetooth-apparaten in het menu met verbindingsinstellingen.
3. Schakel Bluetooth in op de hoortoestellen. Batterij: open de batterijlade, wacht 5 seconden en sluit de lade weer. Oplaadbaar: Schakel het hoortoestel uit en weer in met behulp van de drukknop.
4. De hoortoestellen maken nu verbinding met het andere Bluetooth-apparaat.