Hoe reset ik mijn oplaadbare Phonak-hoortoestel als het niet op knoppen reageert?

Hoortoestel reageert niet meer (bevriest)
Uw hoortoestel opnieuw opstarten
Gebruik deze wanneer uw hoortoestel niet meer reageert. Hiermee worden geen programma's of instellingen verwijderd.

Instructie voor Phonak Infinio-hoortoestellen:
Druk minstens 15 seconden op de drukknop. Het maakt niet uit of het hoortoestel is in- of uitgeschakeld voordat u op de knop drukt. Na 15 seconden begint het indicatorlampje op het hoortoestel groen te knipperen en blijft het vervolgens groen branden. Het hoortoestel is klaar voor gebruik.

Instructie voor andere oplaadbare hoortoestellen van Phonak:
  1. Houd het onderste gedeelte van de knop ten minste 15 seconden ingedrukt. Het maakt niet uit of het hoortoestel uit- of ingeschakeld is voordat u de knop indrukt. Er zal na de 15 seconden geen lampje branden en er klinkt ook geen geluid.
  2. Plaats het hoortoestel in de oplader die aangesloten is op het lichtnet en wacht tot het indicatorlampje groen knippert. Dit kan tot 30 seconden duren. Het hoortoestel kan nu worden gebruikt.