Hoe vaak worden gezondheidsgegevens bijgewerkt in de myPhonak-app?

myPhonak-app: update frequentie gezondheidsgegevens

Het startscherm van gezondheid (dashboard) geeft realtime waarden weer die elke paar seconden worden bijgewerkt als de gebruiker het scherm heeft geopend. De waarden in de gedetailleerde weergaven van de gezondheidsfunctie (schermen met grafieken) worden in bepaalde intervals bijgewerkt.

Stappen

• Live stappen en afstand worden elke paar seconden bijgewerkt.
  • Stappen in de grafiek en activiteitsniveaus worden bijgewerkt als de gebruiker tussen appschermen of tijdsintervals (dagelijks/wekelijks/maandelijks/jaarlijks) navigeert of door naar beneden te swipen op het scherm (handmatige synchronisatie).
  • Activiteitsniveaus worden elke 60 seconden bijgewerkt in het scherm Dagelijkse stappen.

Draagtijd

• De huidige draagtijd wordt elke minuut bijgewerkt.
  • De draagtijd in de grafiek wordt bijgewerkt elke keer dat het hoortoestel wordt gesynchroniseerd (automatisch in de achtergrond of handmatig door naar beneden te swipen in het scherm Gezondheid of Draagtijd) en als de gebruiker navigeert tussen appschermen of de tijdsinterval wijzigt (bijv. dagelijks/wekelijks/jaarlijks).
  • De tijd in verschillende geluidsomgevingen kan elke 60 minuten bijgewerkt worden door het scherm naar beneden te swipen (handmatige synchronisatie).

Hartslag

• De live hartslag wordt elke paar seconden bijgewerkt.
  • De hartslagmeting wordt ongeveer elke 10 minuten bijgewerkt.
  • Grafieken worden ongeveer elke 10 minuten automatisch of door middel van handmatige synchronisatie bijgewerkt.
  • De hartslag in rust wordt berekend als er aan voldoende meetvoorwaarden is voldaan en wordt weergegeven als deze beschikbaar is (1 waarde per dag). Meestal zijn er na 4 uur voldoende voorwaarden. Als de gebruiker heel actief is, kan het langer duren. Als er niet voldoende meetvoorwaarden zijn, wordt er geen nieuwe Hartslag in rust getoond.

Opmerking: de weergegeven waarde voor hartslag in rust kan gedurende de dag veranderen.

Calorieën

• De huidige calorieën worden elke minuut bijgewerkt.
  • Calorieën in de grafiek worden bijgewerkt als de gebruiker tussen appschermen of tijdsintervals (dagelijks/wekelijks/maandelijks/jaarlijks) navigeert of door naar beneden te swipen op het scherm (handmatige synchronisatie).