Kan ik een tv met Dolby Surround Sound gebruiken met de TV Connector?

Dolby Surround Sound met de TV Connector

Als u een optische Toslink-kabel hebt aangesloten op de tv, is het mogelijk dat het audiosignaal in Dolby- of DTS-indeling wordt uitgezonden. De TV Connector kan het geluid in mono, stereo of Dolby ontvangen en uitzenden. Zorg ervoor dat er geen DTS/DTS:X/Atmos geluidsinstellingen worden gebruikt door de tv of het audio-apparaat. De incompatibiliteitssignalen worden getoond door een knipperend rood led-indicatorlampje op de TV Connector als er een dergelijk licht aanwezig is. Indien dit het geval is, wijzigt u het geluidssignaal naar stereo (PCM) of Dolby in het menu voor geluidsinstellingen van de tv.