Hoe los ik problemen met mijn Phonak Charger Case Combi op?

Charger Case Combi - Handleiding problemen oplossen
Charger Case Combi - Mogelijke manieren van laden, symptomen en tips voor probleemoplossing

Mogelijke manieren van laden en symptomen
  • Hoortoestel toont in de app een geringere lading dan verwacht na het opladen.
  • Hoortoestel-led blijft zelfs na 6 uur of meer in de oplader groen knipperen - en wordt niet permanent groen.
  • Hoortoestel-led knippert niet en hoortoestel kan niet aan de app gekoppeld worden terwijl het in de oplader zit.
  • Als het hoortoestel uit de oplader gehaald wordt kan het niet aangezet worden.
  • Hoortoestel geeft oplaadfout aan (continu rood led) na 6 uur of meer in de oplader.

Als u een van de bovenstaande problemen tegenkomt, raadpleeg dan de aanbevelingen hieronder:
  • Zorg ervoor dat de contactpunten van zowel het hoortoestel als de oplader schoon zijn.
  • Zorg ervoor dat de hoortoestellen goed in de oplader zitten.
  • Gebruik de kabel- en wandplug van Phonak die bij de oplader horen. Hierdoor ontvangt de oplader de juiste stroomtoevoer om uw hoortoestellen goed op te laden.
  • De USB-poort van een laptop, een sigarettenaansteker of een USB-hub kunt u NIET gebruiken als voedingsbron voor de oplader.
  • Om de batterijstatus goed weer te geven in de app, verwijdert u de hoortoestellen uit de oplader.
  • Vraag uw audicien om te controleren of de nieuwste firmwareversie geïnstalleerd is in het hoortoestel.