Compatibiliteit met Bluetooth - Welke telefoons kan ik gebruiken in combinatie met Phonak-hoortoestellen?

Met welke versie van Bluetooth zijn de Phonak-hoortoestellen compatibel?
Alle mobiele apparaten die Bluetooth, Hands Free Profile (HFP) en Advanced Audio Distribution Profile (A2DP) ondersteunen, zouden compatibel moeten zijn met uw Phonak-hoortoestellen.
  • Voor het voeren van telefoongesprekken zou elke telefoon met Bluetooth 2.1 en nieuwer moeten werken.
  • Telefoons met een versie van Bluetooth die ouder is dan 2.1 werken mogelijk nog steeds.
Om de myPhonak-app te gebruiken, moet uw telefoon aan de volgende minimale vereisten voldoen:
  • iOS-versie 15.0 en Bluetooth-versie 4.2 of nieuwer
  • Android-versie 8.0  en Bluetooth-versie 4.2 of nieuwer