Apple Watch 6: Waarom kan ik niet telefoneren?

Mijn Phonak-hoortoestellen zijn verbonden met mijn Apple Watch 6. Ik kan normaal audio streamen, maar kan geen telefoongesprekken voeren.
Wijzig de Bluetooth- verbinding voor telefoongesprekken van adaptieve naar vaste bandbreedte. Dit kan in de instellingen van de myPhonak-app of door een audicien in de aanpassoftware.

BELANGRIJK: Start het hoortoestel opnieuw op om de nieuwe instellingen te activeren.