Tips en handigheden voor Android-telefoons voor een juiste koppeling en gebruik van de Phonak-hoortoestellen

Tips en handigheden voor Android-telefoons voor een juiste koppeling en gebruik van de Phonak-hoortoestellen

1. Zorg dat uw telefoon is bijgewerkt naar de laatste Android-versie
2. Geluid bij aanraken van toetsenbord uitschakelen: Instellingen – Geluiden – Geluid bij aanraken uitschakelen.
3. Sluit geopende apps (niet alle Android-telefoons zijn hetzelfde. Dit is een voorbeeld van een Samsung S8):
a. Veeg van onder naar boven
b. Tik op het pictogram dat lijkt op twee L-vormen (linksonder)
c. Sluit elke afzonderlijke app of tik op 'Alles sluiten'

Wanneer geen van de genoemde manieren helpen, dient u uw telefoon opnieuw op te starten en het opnieuw te proberen.