Apps

Opmerking: papieren exemplaren en eerdere versies van gebruiksaanwijzingen worden op verzoek verstrekt. Binnen 7 dagen wordt er dan een kopie naar u verzonden. Neem contact op met uw lokale Phonak-distributeur als u niet de gewenste gebruiksaanwijzing kon vinden. Kies hier uw land voor lokale contactgegevens.

myPhonak app

Instructies voor het verbinden van uw oplaadbare hoortoestellen met de myPhonak-app op een iPhone

Instructies voor het verbinden van uw oplaadbare hoortoestellen met de myPhonak-app op Android

Instructies voor het verbinden van uw niet-oplaadbare hoortoestellen met de myPhonak-app op een iPhone

Instructies voor het verbinden van uw niet-oplaadbare hoortoestellen met de myPhonak-app op Android

De myPhonak-app instellen voor Remote Support

De myPhonak-app instellen voor 'Hearing Diary'

'Mijn Hoortoestellen' gebruiken in de myPhonak-app

Apps