Cropped image of man using smart phone

Controleer de compatibiliteit van uw telefoon

De meeste mobiele apparaten zijn compatibel met Phonak-hoortoestellen. Als u wilt weten welke hoortoestelfuncties compatibel zijn met uw specifieke apparaat, voert u de naam van de fabrikant van uw apparaat in het onderstaande veld in. Er wordt vervolgens informatie weergegeven over compatibiliteit met Bluetooth, telefoongesprekken, streaming en de myPhonak-app. Er verschijnen extra instructies en ondersteuning om uw apparaat te koppelen aan uw hoortoestellen.

Gebruik de compatibiliteitsinformatie uitsluitend als referentie omdat hardware- en softwareniveaus en -versies kunnen wisselen en er veel combinaties van hardware en software mogelijk zijn. Phonak aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de compatibiliteit. De gebruiker moet zelf de compatibiliteit van producten testen alvorens een aankoopbeslissing te nemen.

Misschien vindt u dit ook leuk