Phonak, ilk şarj edilebilir yerleşik lityum-iyon pile sahip şitme cihazı da dahil olmak üzere yeni nesil platformunun lansmanını yapıyor

Stäfa, İsviçre

Küresel çapta işitme cihazı ve kablosuz iletişim çözümleri sağlayıcısı olan Phonak bugün, işitme cihazlarında öncü lityum-iyon şarj edilebilir pil teknolojisi içeren yeni nesil işitme cihazı ürün platformu Belong'un lansmanını yapacağını duyurdu. Üstün Palio 3 teknolojisiyle üretilmiş ve tüketicilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmış yeni Audéo B Kanal İçi Alıcı (RIC) ürünleri ve türünün ilk örneği lityum-iyon şarj edilebilir işitme cihazı Audéo B-R, ağustos ayında ABD pazarında ve sonrasında Eylül 2016'da Avrupa'da piyasaya sürülecektir.

Öne çıkanlar

• Phonak; Phonak Venture platformunun başarılı tanıtımının ardından 24 aydan daha kısa bir süre içerisinde yeni Audéo B RIC ürünlerini içeren yeni nesil işitme cihazı platformu Belong'un lansmanını yapıyor
  • Yeni platform, 24 saat* işitme sağlayan yerleşik lityum-iyon şarj edilebilir pille donatılmış ilk işitme cihazı Audéo B-R'yi kapsıyor
  • Audéo B-R, şu ana kadar üretilmiş en hızlı şarj olan ve en dayanıklı şarj edilebilir işitme cihazını temsil etmektedir
  • AutoSense OS: sektördeki benzersiz işitme performansı için ileri düzeyde geliştirmiş son teknolojilere sahip tek sistem

"Cihaz kullanıcıları giderek aktif hale gelmekte ve yaşam biçimlerine otomatik olarak uyum sağlayan işitme çözümleri talep etmektedir. Audéo B, pazarda yaşam değiştiren yenilikçi işitme çözümleri sağlama yönündeki iddiamızın açık bir kanıtıdır. Bu çığır açan ve sektöre yön veren teknoloji, cihaz kullanıcılarına tek bir şarj ile 24* saat işitme sunan, türünün ilk örneği şarj edilebilir işitme cihazını sağlıyor," açıklamasında bulunuyor Phonak Grup Başkan Vekili Martin Grieder.

Yapılan araştırmaya1 göre, şarj edilebilir piller ve şarj edilebilir işitme cihazları, işitme cihazı kullanıcılarının en çok istediği özellikler listesinin başında yer almaktadır. Yılların araştırma ve geliştirme faaliyetleri ile yoğun testlere dayanarak ulaşılan bu anlayışın temelinde, Phonak Audéo B-R ile işitme kaybı yaşayanlara yeni bir çağın kapılarını açmak yatıyor. Günümüzde lityum-iyon, geleneksel şarj edilebilir pillere kıyasla %40 daha fazla güç sağlayan, en hızlı gelişme gösteren ve en geleceği parlak pil teknolojisidir. Bu, Phonak Audéo B-R'yi şu ana kadar üretilmiş en hızlı şarj olan ve en dayanıklı şarj edilebilir işitme cihazı haline getirmektedir. Bu yeni öncü çözüm, Phonak'ın insanların yaşamlarını daha iyi yönde değiştirme üzerine kurulu değişmez taahhüdünün başka bir sonucudur.

Audéo B-R - tek şarjla 24* saat işitme - Akıllı şarj seçenekleri esneklik sağlıyor

Phonak şarj edilebilir işitme cihazı, 3 saatlik tek bir şarjla 24 saat işitme sunan yerleşik lityum-iyon şarj edilebilir pille donatılmış

ilk işitme cihazıdır. 30 dakikalık hızlı şarj seçeneği 6 saatlik acil kullanım olanağı sağlar. Ayrıca lityum-iyon piller yıllar boyu üst üste şarja rağmen işitme cihazının kullanımı ömrü boyunca dayanıklılık gösterir. Pil bölümünün kapalı olması gerçeğiyle bir araya geldiğinde bu, müşterileri can sıkıcı pilleri düzenli şarj etme görevinden kurtarmaktadır. Ayrıca kullanıcıların yılda işitme cihazı başına genellikle yaklaşık 100 pil kullanmaları sayesinde bu yeni teknoloji çevre dostudur.

Sürekli hareket halindekiler için ideal olan Phonak şarj edilebilir işitme cihazları aynı zamanda akıllı şarj seçeneklerine sahiptir. Phonak Şarj Kutusuna kolaylıkla takılabilen güç ünitesi, iki işitme cihazı için yedi tam şarj gücü sağlamakta olup güç kaynağının bulunmadığı kısa yolculuklar için idealdir. Ayrıca Phonak kullanıcılara tam esneklik sağlayan kompakt mini şarj cihazı sunmaktadır.

AutoSense OS: benzersiz, sektöre yön veren işitme performansı2

Audéo B, Phonak'ın günlük dinleme durumlarında çok daha iyi işitme performansı sağlamak için uyumlu SoundRecover2 ile daha ileri düzeyde geliştirilmiş, son teknolojilere sahip, sektördeki tek lider işletim sistemi olan AutoSense OS tabanlı çalışmaktadır. Tam otomatik çalışma müşterilere düğmelere basma veya dinleme programları arasında geçiş yapma olmadan çaba gerektirmeyen bir işitme deneyimi sunmakta olup kanıtlandığı üzere oldukça sofistike otomatik seçimi sayesinde genel anlamda %20 oranında daha iyi konuşma anlama ve

gürültülü ortamlarda konuşma anlamada %60 oranında iyileşme sağlamaktadır. İster gürültülü bir restoranda arkadaşlarınızla yemek yiyor ister araba kullanıyor ya da müzik dinliyor olun, AutoSense OS başka hiçbir sistem yapamayacaklarını gerçek kılmaktadır. Gelen sesleri yakalamakta ve gerçek zamanlı olarak analiz etmekte, ardından ses ortamıyla eşleşen 200'ü aşkın farklı ortam yaratmak için harmanlanmış birçok özellikten faydalanmaktadır.

Phonak Belong - bir sonraki teknolojik atılıma yön vermeye hazır yeni ürün platformu

Başarılı Venture ürün platformunun lansmanının ardından iki yıldan daha kısa bir süre içerisinde Phonak, esnek Palio 3 teknoloji tabanlı tasarlanmış yeni ürün platformunun lansmanını yapmaya hazırlanıyor. Yeni nesil Kanal İçi Alıcı (RIC) işitme cihazı Audéo B, işitme kaybı olan kişilerin yaşamlarını kolaylaştırmak için özel olarak tasarlanmış bir dizi yenilikçi teknolojiye sahip yeni Phonak Belong ürün platformu tabanlı ilk üründür. Yeni Audéo işitme cihazları yeni bir tasarımla sunulacak olup 4 performans seviyesi ve 9 renge sahip olacaktır. Tüm modeller IP 68 sınıfında olup toz geçirmez ve suya karşı korumalı özelliktedir. Phonak, Belong ile işitme kaybı olan tüketicilere daha iyi bir sürmeleri konusunda bir kez daha yardımcı olmaktadır.

1Marketrak 2015, yalnızca sahip olmayanlara sorulmuştur (n=2099) - birden fazla yanıta izin verilmiştir
2
Field Study News geliştirme aşamasında, Ekim 2016 (beklenen piyasa sürümü).
3
Überlacker, Tchorz, ve Latzel Üreticileri Arasında Otomatik Sınıflandırma Sistemlerinin sonuçlarının objektif ve sübjektif karşılaştırması 2014, Akustik durumun manuel seçime karşı otomatik sınıflandırılması, Lübeck Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Phonak AG, Hoöakustik Ocak 2015 yayını

* Tam şarj edildiğinde ve en fazla 80 dakika kablosuz şarj akış süresinde beklenen sonuçlar.

Phonak Hakkında
Merkezi İsviçre'nin Zürih kentinde yer alan ve Sonova Group'un bir üyesi olan Phonak, 60 yılı aşkın süredir son teknolojilere sahip işitme sistemleri ve kablosuz cihazlar geliştirmekte, üretmekte ve küresel çapta bu ürünlerin dağıtımını yapmaktadır. İşitme teknolojisindeki uzmanlık, akustik alanında ustalık ve işitme uzmanları ile güçlü işbirliği bir araya geldiğinde Phonak'ın insanların işitme becerisini, konuşma anlama becerisini ve dolayısıyla yaşam kalitesini önemli ölçüde arttırmasına olanak tanıyor. Phonak, dijital işitme cihazlarından oluşan eksiksiz bir yelpazesinin yanı sıra tamamlayıcı kablosuz iletişim sistemleri sunmaktadır. Dünya çapında varlığını gösteren Phonak, yeniliğe yön vermekte ve minyatürleşme ve performans bakımından yeni sektör ölçütleri belirlemektedir.

Daha fazla bilgi almak için lütfen şu adresleri ziyaret edin  www.phonak.comwww.phonakpro.com veya şu kişiyle iletişime geçin:

Michael Isaac
Phonak Medya İlişkileri
E-Posta: michael.isaac@sonova.com
Telefon: +41 58 928 3323

Phonak'ta işitmenin hayatı tam anlamıyla yaşayabilmek için elzem olduğuna inanıyoruz.

Yaklaşık 70 yılı aşkın süredir insanların yaşamlarını sosyal ve duygusal açıdan değiştiren işitme çözümlerine öncülük ederek misyonumuza sadık kalıyoruz. Life is on.