Ondersteuning voor myPhonak app

Downloaden

De functie Hearing Diary (Hoordagboek) is niet beschikbaar in Nederland. Door deze app te downloaden, verklaart u dat u, of uw ouders of voogd als u nog geen 16 jaar bent, akkoord gaat/gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Instructies voor gebruik

Procedures

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iOS zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.