Ondersteuning voor myPhonak app

Downloaden

De functies Remote Support (Ondersteuning op afstand) en Hearing Diary (Hoordagboek) zijn alleen verkrijgbaar in Oostenrijk, Canada, de VS, het VK, Ierland, Frankrijk, Spanje, Italië, Duitsland en Zwitserland.
Door deze app te downloaden, verklaart u dat u, of uw ouders of voogd als u nog geen 16 jaar bent, akkoord gaat/gaan met de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.

Instructies voor gebruik

Procedures

Apple, het Apple-logo, iPhone, iPad en iOS zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
Android, Google Play en het Google Play-logo zijn handelsmerken van Google Inc.