1591 De gratis Phonak-apps voor smartphones | Phonak

Apps voor Phonak-hoortoestellen

Phonak Support App

De Phonak Support App is gemaakt om u aan de nieuwe Phonak Venture-hoortoestellen te laten wennen. De behandeling en het onderhoud van uw hoortoestellen worden op een gebruiksvriendelijke manier geïllustreerd en beschreven, en zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Spaans. Download de app en volg de wizard om de app aan uw specifieke hoortoestellen aan te passen.

Ga naar de App Store voor iPhone

Ga naar Google Play voor Android

Phonak Support App

Functies van de Support App

1. Customized support to your specific hearing aid
2. Getting started
3. Step-by-step instructions
4. Troubleshooting guides
5. Clinic contact data

Ondersteunde Phonak-hoortoestellen

• Audéo B-10
  • Audéo B-312
  • Audéo B-312 T
  • Audéo B-13
  • Audéo B-R
  • Audéo V-10
  • Audéo V-312
  • Audéo V-312 T
  • Audéo V-13

• Bolero V-M
  • Bolero V-P
  • Bolero V-SP
  • Sky V-M
  • Sky V-P
  • Sky V-SP
  • Sky V-UP

Tinnitus Balance App

Met deze gratis app voor de smartphone kunt u een

aangepaste bibliotheek van geluiden en muziek samenstellen. Gebruik deze geluiden om de mate waarin u door uw tinnitus wordt gehinderd te verminderen.

Ga naar de App Store voor iPhone

Ga naar Google Play voor Android

Phonak Tinnitus Balance App

Phonak RemoteControl App

De Phonak RemoteControl App biedt geavanceerde afstandsbedieningsfuncties voor Phonak Venture-hoortoestellen en configuratieopties voor Phonak-streamers die in combinatie met een smartphone gebruikt worden. Deze wordt gebruikt in combinatie met ComPilot II of ComPilot Air II. De app is verkrijgbaar voor Android™ en iOS®.

Ga naar de App Store voor iPhone
Ga naar Google Play voor Android

Of scan onderstaande QR-code.

Phonak RemoteControl App

Via Google Play downloaden

Phonak RemoteControl App in Google Play

Via iTunes downloaden

Phonak RemoteControl App in iTunes

Phonak Leo - Interactieve verhalen

Deze interactieve versie van Leo's verhalenboek is beschikbaar voor iPad-gebruikers via de Apple App Store. Handig om overal te kunnen genieten van Leo's avonturen en om Leo's verhalen via het scherm te kunnen delen met familie en vrienden. Deze app is gratis en beschikbaar in 8 talen.

Ga naar de App Store voor iPad

Phonak Leo App voor kinderen met gehoorverlies