Apps voor Phonak-hoortoestellen

Phonak Remote app

De Phonak Remote app verandert uw smartphone in een geavanceerde afstandsbediening voor uw Phonak-hoortoestellen. Wanneer deze in combinatie met Bluetooth wordt gebruikt, optimaliseert het uw Phonak-hoortoestel door meer controle en flexibiliteit te bieden. Wanneer de app geïnstalleerd is, dient u een eenvoudige wizard voor het koppelen te doorlopen, waarmee u verbinding kunt maken tussen de app en de hoortoestellen.

Ga naar de productpagina van de Phonak Remote app
Ga naar de Phonak Remote app

Ondersteuningspagina
Phonak Remote app downloaden

Phonak Remote app

Phonak Guide app

De Phonak Guide app is gemaakt om u aan de nieuwe Phonak-hoortoestellen te laten wennen. De behandeling en het onderhoud van uw hoortoestellen worden op een gebruiksvriendelijke manier geïllustreerd en beschreven, en zijn beschikbaar in het Engels, Frans, Duits en Spaans.

Open de app en volg de wizard om de app aan uw specifieke hoortoestellen aan te passen.

Downloaden vanuit Apple App Store
Downloaden vanuit Google Play Store

Phonak Support App
Guide app: weergave van Audéo B-hoortoestellen op de telefoon

Functies

Aangepaste ondersteuning voor uw specifieke hoortoestel:

1. Stapsgewijze instructies
2. Probleemoplossingsgidsen
3. Contactgegevens van klinieken

1. Customized support to your specific hearing aid
2. Getting started
3. Step-by-step instructions
4. Troubleshooting guides
5. Clinic contact data

Ondersteunde Phonak-hoortoestellen

• Audéo B
  • Bolero B
  • Virto B
  • Audéo V
  • Bolero V
  • Naída V
  • Sky V
  • Virto V

Ondersteunde Phonak-hoortoestellen

Tinnitus Balance App

Met deze gratis app voor de smartphone kunt u een

aangepaste bibliotheek van geluiden en muziek samenstellen. Gebruik deze geluiden om de mate waarin u door uw tinnitus wordt gehinderd te verminderen.

Ga naar de App Store voor iPhone

Ga naar Google Play voor Android

Phonak Tinnitus Balance App

Phonak Leo - Interactieve verhalen

Deze interactieve versie van Leo's verhalenboek is beschikbaar voor iPad-gebruikers via de Apple App Store. Handig om overal te kunnen genieten van Leo's avonturen en om Leo's verhalen via het scherm te kunnen delen met familie en vrienden. Deze app is gratis en beschikbaar in 8 talen.

Ga naar de App Store voor iPad

Phonak Leo App voor kinderen met gehoorverlies