Waarom kan ik een extra programma gebruiken via de knop op mijn Phonak-hoortoestel?

Er is een extra programma beschikbaar in de knopprogrammasequentie van mijn Phonak-hoortoestel die niet is ingesteld door mijn audicien.

Als u de myPhonak-app gebruikt, wordt het meest recent gebruikte Aangepaste programma toegevoegd aan de programmasequentie van de hoortoestelknop.
Dit programma wordt opgeslagen onder de functie van de drukknop van het hoortoestel voor snelle en eenvoudige toegang op oorniveau.
Als u wilt weten welke programma's beschikbaar zijn via de drukknop, opent u 'HOORTOESTELPROGRAMMA'S' in het gedeelte Apparaten van de app (aangegeven met het pictogram van een drukknop). Hier worden alle programma's weergegeven. Let op: dit extra programma kan niet worden gewijzigd of ingezien door uw audicien.