Waarom wordt de stappen en de hartslag niet weergegeven in de myPhonak-app?

Waarom kan de gebruiker geen live stappen zien in myPhonak?

Op de myPhonak-website kunt u zien of de hoortoestellen de gezondheidsfuncties ondersteunen:
www.phonak.com/myphonak
Het hangt per model hoortoestel af of er algemene toegang en toegang tot specifieke functies mogelijk is.

Als de hoortoestellen compatibel zijn met gezondheidsgegevens, is mogelijk een firmware-upgrade vereist voor toegang tot bijvoorbeeld live stappen. Als het goed is, verschijnt er een melding in myPhonak als de hoortoestellen in aanmerking komen voor de firmware-update. Deze firmware-update kan worden uitgevoerd wanneer de gebruiker weer langsgaat bij de audicien.