Bij een inkomend telefoongesprek op mijn iPhone: waarom kan ik de beller niet horen via mijn Phonak-hoortoestellen

Problemen oplossen met de beller horen tijdens Bluetooth-gesprekken via mijn hoortoestellen

U kunt er het makkelijkst voor zorgen dat telefoongesprekken rechtstreeks naar uw hoortoestellen worden gestuurd door telefoongesprekken aan te nemen met behulp van de drukknop van het hoortoestel. Als u de beller nog steeds niet kunt horen op telefoon, verhoogt u het volume van het telefoongesprek met de volumeknoppen van de telefoon. Bij uitgaande telefoongesprekken start u het gesprek zoals gewoonlijk. Afhankelijk van de configuratie van uw iPhone, wordt het telefoongesprek automatisch naar de hoortoestellen gestuurd. Volg deze stappen om het gesprek na het aannemen van of tijdens een telefoongesprek van de iPhone naar uw hoortoestellen te sturen:

1. Selecteer de audioknop op het belscherm

2. Er wordt een menu weergegeven met alle routingopties

3. Selecteer de NAAM VAN DE HOORTOESTELLEN

4. U moet de beller nu duidelijk kunnen horen in uw hoortoestellen

Let op: U dient mogelijk ook uw iPhone te configureren om het telefoongesprek standaard naar uw hoortoestellen te sturen. Bekijk de configuratie-opties van de telefoon. Als de knoppen van uw hoortoestel zijn geconfigureerd als volumeknoppen door uw audicien, dan kan kunt u het volume van het telefoongesprek ook aanpassen met de hoortoestelknoppen. Als dit niet werkt, verwijdert u de koppeling van uw telefoon, start u de telefoon en hoortoestellen opnieuw op en koppelt u ze opnieuw aan uw telefoon.