Bij een inkomend telefoongesprek op mijn Android-telefoon: waarom kan ik de beller niet horen via mijn Phonak-hoortoestellen?

Problemen oplossen met de beller horen tijdens Bluetooth-gesprekken via mijn hoortoestellen.

Uw stem wordt tijdens een telefoongesprek opgevangen door de microfoons van het Phonak-hoortoestel

Neem inkomende telefoongesprekken aan met behulp van de multifunctieknop van de hoortoestellen. Hierdoor worden telefoongesprekken naar uw hoortoestellen gestuurd. Bij uitgaande telefoongesprekken start u het gesprek zoals gewoonlijk via de telefoon. Afhankelijk van de configuratie van uw telefoon, wordt het telefoongesprek automatisch naar de hoortoestellen gestuurd. U kunt het gesprek na het aannemen van of tijdens een telefoongesprek van uw telefoon naar uw hoortoestellen sturen. Klik op het applicatiescherm van de telefoon op het Bluetooth-symbool om de verzending naar uw hoortoestellen in of uit te schakelen.
Let op: Sommige telefoons sturen het telefoongesprek automatisch naar uw hoortoestellen als het gesprek wordt opgenomen via de multifunctieknop van het hoortoestel. Het blijft echter op de telefoon als de knop van de telefoon wordt gebruikt.

• Als u de beller nog steeds niet kunt horen op telefoon, verhoogt u het volume van het telefoongesprek met de knoppen van de telefoon.

• Als de multifunctieknoppen van uw hoortoestellen zijn geconfigureerd als volumeknoppen door uw audicien, dan kan kunt u het volume van het telefoongesprek ook aanpassen met de hoortoestelknoppen.

• Als dit niet werkt, verwijdert u de koppeling van uw telefoon, start u de telefoon en hoortoestellen opnieuw op en koppelt u ze opnieuw aan uw telefoon.