Skip to main content

Wat kunnen gebruikers weigeren of verwijderen tijdens de configuratie van myPhonak?

Wat kan er worden geweigerd tijdens de configuratie van de app?

Een account maken is niet vereist. Gebruikers kunnen ervoor kiezen om deel te nemen aan productverbetering door appgebruiksgegevens en/of gezondheidsgegevens te delen. Beide soorten gegevens worden geanonimiseerd en zijn niet herleidbaar naar een gebruiker. Indien de gebruiker de app net heeft geïnstalleerd, wordt hem/haar gevraagd of hij/zij wil deelnemen na bevestiging van de privacyverklaring en de algemene voorwaarden. Na een update van de app worden zijn/haar voorkeuren onthouden, zodat hij/zij niet opnieuw de vraag krijgt. Gebruikers kunnen echter hun keuze met betrekking tot het delen van gegevens altijd in de app wijzigen.