Hoe schakel ik een telefoongesprek over van mijn Phonak-hoortoestellen naar een Android-smartphone?

Android-telefoons: Een telefoongesprek van de Phonak-hoortoestellen doorsturen
Het is mogelijk om te schakelen tussen een telefoongesprek op de mobiele telefoon en een direct draadloos telefoongesprek naar de Phonak-hoortoestellen. U hebt bijvoorbeeld het telefoongesprek rechtstreeks via uw Phonak-hoortoestellen aangenomen en wilt uw telefoon op een later moment aan iemand anders geven. We noemen dit "een telefoongesprek doorsturen". Zo kunt u een telefoongesprek doorsturen:
  • Tijdens het telefoongesprek neemt u de telefoon
  • Open het applicatiescherm van de telefoon (dit is actief tijdens het telefoongesprek)
  • Zoek het Bluetooth-symbool en tik erop om de verzending naar uw hoortoestellen in of uit te schakelen
  • Zorg dat u het symbool uitschakelt voordat u de telefoon aan de andere persoon geeft
Let erop dat u Bluetooth niet helemaal uitschakelt, maar alleen het Bluetooth-symbool in de app op de telefoon.