Waarom zie ik drie hoortoestellen in de Bluetooth-lijst op mijn telefoon?

Drie hoortoestellen in de Bluetooth-lijst op telefoon
Phonak-hoortoestellen gebruiken meerdere versies van Bluetooth® voor mobiele apparaten (Bluetooth Classic voor standaard telefoongebruik, bijv. bellen en muziek streamen, en Bluetooth Low Energy (LE) voor de app). Sommige telefoons herkennen elke versie van Bluetooth als een afzonderlijk apparaat. In dat geval worden er mogelijk drie apparaten getoond wanneer er twee Phonak-hoortoestellen worden gekoppeld (één verbonden via Bluetooth Classic en twee via Bluetooth LE om verbinding te maken met myPhonak).