Waarom krijg ik nog steeds telefoonmeldingen op mijn hoortoestellen terwijl ik de knop Dempen heb geactiveerd in de myPhonak-app?

Het hoortoestel (microfoons) dempen in de myPhonak-app dempt inkomende oproepen of meldingen niet. Oproepen en meldingsgeluiden moeten beheerd worden in de instellingen van de smartphone.
Overzicht van de prioriteit van draadloze interfaces:
  1. Luisteren naar de akoestische omgeving (hoortoestelmicrofoon) is de basis of minste prioriteit.
  2. Bluetooth-audio (A2DP) en verbonden accessoires, bijv. TV Connector of Roger, worden hoorbaar zodra het draadloze signaal ontvangen wordt. De streaming-input is beschikbaar in de knoppenvolgorde zolang u binnen het bereik van het streamende apparaat bent.
  3. Bluetooth-telefoongesprekken (HFP) hebben altijd de hoogste prioriteit en een oproepmelding is hoorbaar. Inkomende oproepen kunnen worden beantwoord of geweigerd.
Let op:
  • Uw audicien kan de multifunctionele knop van de hoortoestellen en de TV Connector-instellingen aanpassen.
  • Hoortoestelmicrofoons blijven standaard aan staan terwijl ze streamingsignalen ontvangen. De balans tussen hoortoestelmicrofoons en streamingsignalen is aanpasbaar.
  • De hoortoesteldrager kan handmatig schakelen tussen beschikbare streamingprogramma's. De gestreamde input verschijnt alleen op de knoppenvolgorde als die actief is. De laatste actieve stream wordt altijd toegevoegd aan het einde van de knoppenvolgorde.