Wat gebeurt er met mijn Aangepaste programma's in de myPhonak-app als ik overstap op een nieuwe mobiele telefoon?

Bij de meeste modellen Phonak-hoortoestellen blijven uw aangepaste programma's bewaard als u wisselt van telefoon.

Als u van mobiele telefoon verandert worden alle aangepaste programma's die u bewaard heeft ook beschikbaar op uw nieuwe telefoon vanaf het moment dat u het apparaat koppelt met het hoortoestel.

Als u echter een hoortoestel van Marvel gebruikt, worden uw aangepaste programma's niet bewaard als u verandert van telefoon en moet u ze dus opnieuw aanmaken.