myPhonak-app: Hoe sla ik mijn aangepaste programma op

Hoe u uw persoonlijke aanpassingen als nieuw programma kunt opslaan in de myPhonak-app
1.    Selecteer het programma dat u wilt aanpassen
2.    Klik op 'Programma aanpassen'
3.    Voer uw persoonlijke aanpassingen door
4.    Klik op 'Opslaan als nieuw'
5.    Geef uw aangepaste programma een naam en klik op 'Opslaan'
6.    Klik op 'Klaar' om terug te gaan naar het beginscherm van de afstandsbediening.

Als een nieuw programma met succes is opgeslagen, wordt het toegevoegd aan uw programmalijst.

Meer informatie over aangepaste programma's kunt u vinden in de gebruiksaanwijzing van de myPhonak-app.
Ga naar
www.phonak.com/myphonakapp .