myPhonak en tikbediening

Waarvoor en waar kan tikbediening worden gebruikt?

In de nieuwste appversie is tikbediening te vinden in het gedeelte Apparaten in myPhonak. De volgende elementen kunnen hiermee worden bediend:

• telefoongesprekken voor een stream accepteren/beëindigen
  • streamen pauzeren/hervatten vanaf een verbonden Bluetooth®-apparaat
  • toegang tot stemhulp van smartphone

Daarnaast kan de gebruiker de gevoeligheid van de tikbediening aanpassen. Deze functie is alleen beschikbaar voor bepaalde hoortoestelmodellen

*Tap Control is alleen beschikbaar voor bepaalde hoortoestellen. Vraag uw audicien meer informatie over deze functies.