Moet ik een account aanmaken om de myPhonak-app te gebruiken?

De myPhonak-app kan zonder account worden gebruikt. Er is echter wel een account nodig als u de Gezondheidsfuncties van de app wilt gebruiken.

Er moet een account worden aangemaakt om gezondheidsgegevens te kunnen bijhouden met oplaadbare Paradise- en Lumity-hoortoestellen, waaronder Audéo Fit. Het account kan worden aangemaakt en beheerd in de myPhonak-app of op myPhonak.com. Een account aanmaken is niet vereist; zonder account kan wel gebruik worden gemaakt van niet-gezondheidsgerelateerde functies (bijv. stappenteller, draagtijd en hartslag).
Bovendien moet de gebruiker inloggen op de app met een myPhonak-account om gebruik te kunnen maken van de gezondheidsfuncties.

Met een account worden de gezondheidsgegevens van de gebruiker veilig opslagen in de cloud en kunnen deze worden overgezet naar andere apparaten. Gegevens gaan dus niet verloren wanneer het apparaat kwijt raakt of wordt vervangen.