Hoe kan ik meldingsgeluiden en systeemgeluiden uitschakelen op een iPhone?

Instructies voor iPhone
Om systeemgeluiden uit te schakelen doet u het volgende:
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Klik op Geluiden & Haptiek.
  3. Schakel Toetsenboardgeluiden en Schermvergrendingsgeluiden uit – beweeg schuifknoppen van rechts naar links (schuifknoppictogrammen worden grijs).
U kunt ook andere geluiden aanpassen in het menu Geluiden en haptiek. U kunt bijvoorbeeld het geluid van herinneringen uitzetten. Om dat te doen, klikt u erop en kies op het volgende scherm Meldingstonen voor Geen.

Meldingen uitschakelen voor geselecteerde toepassingen:
  1. Ga naar Instellingen.
  2. Klik op Meldingen
  3. Selecteer de app (bijvoorbeeld van de App Store) en klik erop
  4. U kunt meldingen uitschakelen door de schuifknop van rechts naar links te bewegen (schuifknoppictogram wordt grijs)
  5. U kunt alleen het geluid van binnenkomende meldingen uitschakelen. Dit doet u door de schuifknop voor geluiden van rechts naar links te bewegen (schuifknoppictogram wordt grijs).